Goedenavond allemaal,

De laatste volle dag zit erop! Het was geen chilldagje hoor, we hebben drie spellen gespeeld vandaag. Vanochtend werden de kinderen gewekt met de pannendeksels, wat waren zij daar blij mee 🙂 Tijdens de dagopening ging het over getuigen, Paulus hoefde niet de gevangenis in maar kon een huisje huren in Rome. Na de stille tijd was het tijd voor de laatste ochtend gymnastiek, degene die niet meededen hadden corvee.

 

 

 

 

Om half 11 gingen we het bos in voor het bosspel. Het spel heette eerst eigenlijk VOC maar dat werd uiteindelijk WOC (Wekeromse Oostindische Compagnie). Bij dit spel hebben ze heel veel moeten rennen. Het was ook nog spannend want de puntentelling van alle spellen liggen best wel dicht op elkaar, iedereen kan nog winnen. Om half 1 was het tijd om te gaan eten, vandaag aten we tomaten soep met macaroni. Het grappige is dat als je hebt gegeten dat er dan toch nog snoepzakjes en chips tevoorschijn komen, maar ja dat is nou eenmaal kamp. Na het eten was het hadden we stille tijd. Elke dag hebben we dit 1 keer, je gaat dan met je groepje het hebben over het thema van de dag. Het is altijd een mooi moment van de dag, je leert de kinderen nog beter kennen en je hebt het samen over het geloof.

 

 

 

 

Na stille tijd was het weer tijd voor een spel, het was een smokkel spel en erg spannend. Het lijkt om het spel: ‘Niks aan te geven’ De kinderen moesten kaartjes met een voorwerp naar de overkant zien te krijgen maar ze moeten wel langs de douane. worden ze getikt door de douane dan moeten ze bluffen of de waarheid spreken. De douane bepaald of ze het geloven. De kinderen hebben ook bij dit spel heel veel moeten rennen. En toen was het moment, de slaapkamers moesten opgeruimd worden. Dat was bij sommige ook echt nodig want anders zijn we morgen niet op tijd terug in Wekerom..

 

 

 

 

Tijdens de lunch had iedereen geluk, we aten broodje kroket en dit zijn niet zomaar kroketen. We hebben ze gekregen van Kakelvers, wat zijn deze toch lekker!

 

 

 

 

Om 19.00 zijn we gestart met de bonte avond. Sommige kinderen hadden hiervoor een stukje voorbereid en deze voerde ze uit voor de groep. Momenteel zijn we bezig met de ja-ik, deze kunt u later ook zelf terug lezen in de kampkrant. We gaan straks nog 1 nachtje slapen en dan hopen wij weer veilig terug te komen in Wekerom.

Het was een fantastische week met elkaar! Morgen zal er nog 1 berichtje op de website komen, hier staan dan ook de gevonden voorwerpen in.