Goedenavond allemaal!

Vandaag was het weer een gezellige dag, de kinderen werden om 8.10 gewekt. We begonnen de dag met ontbijten en daarna was het tijd voor de ochtend gymnastiek. Toen we allemaal even gedanst hadden was het tijd voor de dagopening. We lazen uit 1 Korinthe 9: 23-27, en gingen het hebben over topsport. Om 10.15 was het tijd voor de kampwinkel, er wordt nog veel verkocht en de kampwinkel begint langzamerhand leeg te lopen. Na de kampwinkel was het tijd voor Quality-time met de kids. Wij leiding gaan dan allemaal het veld op en gaan met de kinderen die willen spelletjes spelen. Niemand mag op dat moment in de slaapkamer zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Om 1 uur gingen de kinderen wandelen naar Leersum, hier deden we het Whatsapp spel. De kinderen kregen een foto toegestuurd via de telefoon van de leiding en deze moesten ze dan gaan opzoeken in het centrum van Leersum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat we de worteltjes en doperwten hebben gegeten was het tijd voor een bosspel. In het bos deden we water, vuur, spons. Dit is een een soort van steen, papier, schaar. Ze hebben veel gerend en maken zich nu klaar om naar bedje te gaan. Ze zijn allemaal heel moe dus we verwachten een rustige nacht.