Ja dat is toch wat, ben je jarig moet je de wc’s poetsen… Onze Tess ging vannacht niet slapen, om half 2 was ze nog gezellig aan het kletsen. Na het harde werken is ze nog 1 uur wakker gebleven en daarna is ze lekker gaan slapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze dag begonnen we om kwart over 8 met het ontbijt. Wat zagen we daar veel vermoeiden gezichten. Maar al snel kwam daar verandering in tijdens de ochtendgymnastiek. Na het dansen en zingen was het tijd voor de dagopening, hier ging het over verschillende geloven. er werd gelezen uit Handelingen 17:16-34. Ondertussen was Sport Service Ede en Malkander gearriveerd. zij verzorgde vanochtend de veldspellen voor de kinderen. Ze hadden veel verschillende spellen bedacht, denk hierbij bijvoorbeeld aan: voetbal, pijl en boog schieten, trefbal, hockey  en frisbee werpen. Na alle spellen wat het tijd voor PANNENKOEKEN, deze gingen er goed in.

 

 

 

 

 

 

 

In de middag deden we zeskamp op het veld, hiervoor hadden ze nog genoeg energie en het ging ook super goed.

Vanavond mochten de ouders een kijkje komen nemen, wat was dit gezellig! Iedereen bedankt voor de komst. Snoep en Chips kwamen aan en zakken was gingen mee terug. De nieuwe leiding heeft gestreden tegen een aantal ouders waarvan het kind voor het eerste mee is. De ouders hebben gewonnen, dus als zij deze week willen komen afwassen? 🙂 Toen de ouders weg waren hebben we eerst de dag afsluiting gehad en toen veranderde planning helemaal. We hadden een glow in de dark tocht in het spel voorbereid maar door de onweer kon deze helaas niet doorgaan… We hebben in de zaal allemaal korte spelletjes gedaan om toch nog punten te kunnen verdienen.

 

Nog even dit: Wij vinden het heel leuk om de reacties onder onze berichten te zien, ook lezen wij ze allemaal!