Deze dag begonnen we met een feestje, Erwin en Arie zijn jarig en dat moet gevierd worden! Met het ontbijt gingen we voor de jarigen zingen, doordat ze zo goed hadden geslapen werd er actief meegezongen. Via de website zijn Erwin en Arie erg veel gefeliciteerd, zij bedanken hiervoor iedereen. Na het ontbijt werd er zeker niet stilgezeten, de eerste groepen begonnen aan de kampkrant, deze worden later verkocht aan de deelnemers.

 

 

 

 

 

Het was een zonnige dag en dat kwam extra goed uit want we gingen vandaag naar het eiland van Maurik, dit gebeurde op de fiets en dat was voor sommige nog wel spannend want we moesten met de pont. Bij het eiland van Maurik hebben de kinderen kunnen zwemmen en is er ook een zeskamp geweest. Hier waren ze erg fanatiek en moest er door elk groepje zeker gewonnen worden.┬á Hieronder kunt u verschillende foto’s zien van deze spellen, ze waren bedacht door Dan en ze zijn goedgekeurd door de kinderen. Het was echt een mooie dag om hier heen te gaan!

 

 

 

 

 

 

 

Toen we terug waren konden we beginnen met koken, op het menu stond vandaag: – sperziebonen – hamburger – aardappels – appelmoes. We sluiten het avondeten ook af met een heerlijke vlaflip als toetje. In de avond zijn we het bos ingegaan en hebben daar het spel ‘heel zomerkamp bakt’ gedaan. Met dit spel moesten de kinderen ingredi├źnten verzamelen voor een appeltaart, deze konden ze vinden bij de posten in het bos. Met dit spel is er weer veel gerend en daarmee hopen we ook weer op een rustige nacht waarin ze allemaal zo vertrokken zijn. Tot morgen bij het volgende bericht!