Vanochtend zijn we met z’n allen op de fiets naar Elst gegaan om daar de kerkdienst te bezoeken. Sommigen met een wat betere nachtrust dan anderen achter de rug… De dienst ging over vrijmoedigheid in het praten over God, wat goed paste bij het thema van vandaag: Doorgeven!

Eenmaal terug op de kamplocatie, deden we het “Witte Sokken-spel”, waarbij een paar witte sokken zo schoon mogelijk moest blijven tijdens een wild parcour over het grasveld. Natuurlijk bleef iedereen hier dus niet even schoon of droog. 😉

’s Middags kwam Jan Kranendonk langs in Amerongen. Tijdens de kampdienst vertelde hij ons meer over het thema: Doorgeven! Hij legde uit dat we allemaal op een andere manier Gods liefde aan mensen kunnen laten zien, of dus doorgeven.

Na het avondeten hadden we een uurtje Quality Time. Tijdens dit uurtje is alle leiding volop beschikbaar om met de kinderen op het veld of in de zaal iets leuks te doen. We sloten de dag af met een Spreekwoordenspel tijdens de zondagavondwandeling en tot slot een Sing-In! Nu gaan we weer lekker naar bed, en hopen dat de nacht iets langer is als gisteren.