Jaaahh vandaag was het zover! De kampweek waar we naar toe keken gaat beginnen. Vanochtend begon de leiding samen met nog een korte vergadering en om half 2 kwamen de eerste kinderen al aan. De fietsen van groep 5, 6 en de koffers werden in de vrachtwagen geladen. Om 2 uur begonnen we met de opening in de kerk, hier vertelde Elma iets over winnaars het thema van de kampweek. Half 3 was het toch echt tijd om te vertrekken, de groepen 5,6 en 7 met de auto en onze bikkels groep 8, klas 1 en 2 met de fiets. Wat waren zij lekker bezweet toen ze veilig aankwamen in Amerongen. Alle bedden werden opgemaakt, en ook gelijk al getest. Met z’n alle hebben we brood gegeten en al gauw was het al tijd voor de kennismaking met ieder zijn groepje. En niet geheel onbelangrijk kwam daarna de kampwinkel. Om half 9 gingen we het bos in voor een kennismakingsspel, er hingen 14 blaadjes verspreid door het bos met verschillende vragen erop. Door dit te doen gingen we elkaar nog beter leren kennen.

Samen sloten we deze dag af met het zingen van het kamplied en nog andere mooie liederen. De jongste liggen nu lekker op bed met een paar uitzonderingen, deze rennen namelijk over het veld. Slaaplekker allemaal, en we hopen morgen weer op zo’n mooie dag!