Hieperdepiep, hoera!

Vandaag vierde Tess haar 13e verjaardag met ons. Het was voor Tess een grote verrassing toen haar moeder tijdens het ontbijt op de stoep stond.

Na het ontbijt en het vieren van de verjaardag van Tess kwamen we even in beweging door het zingen van (en bewegen bij) een aantal leuke liedjes. Daarna verscheen Freek met z’n team weer op het toneel en bange Bassie gilde weer alles bij elkaar. Bassie koos ervoor om niet verder te gaan met Freek op expeditie.

Toen alle borden en bekers weer glommen, opende de kampwinkel de deuren en kon er weer groots ingeslagen worden.

Net voor de middag vertrokken we naar het Henschotermeer. Het weer liet iets te wensen over, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gezwommen, gegraven, kastelen gebouwd, gevolleybald en uiteraard lagen ook mensen lekker te chillen.

Een broodje knakworst ontbrak niet, waarna we allerlei strandspelletjes hebben gedaan: bekerrace, krabbenrace, stranddarts en de kubb game.

Vanavond aten we sperziebonen, aardappels, hamburgers en een lekkere vlaflip toe.

Rond de klok van 20.00 uur deden we het ‘Gekleurde sokkenspel’ in het bos. We sloten de dag af met de dagafsluiting. Vandaag was het thema, wat kies jij? Misschien vind je het lastig om voor God te kiezen en geeft het je twijfels of het wel goed komt. Maar aan de hand van een proefje, zagen we dat als je kiest voor God je altijd op de juiste plaats terecht komt!

Inmiddels liggen de club-kinderen lekker op bed, zij gaan even een goede nacht maken. Met de TOV!’ers gaan we nog even snacken en dan gaan ook zij op tijd slapen. Tot morgen!