Vandaag begon het feest, kamp is begonnen! We zijn met z’n allen in de kerk gestart en hier waren Freek Vonk, camera man Patrick en geluidsvrouw bange Bassie ook bij. Na de opening gingen de tieners/pubers op de fiets en de kids uit groep 5,6 en 7 met de auto.

Eenmaal op kamp heeft iedereen zijn bed opgemaakt en zichzelf vermaakt. Toen was het tijd voor eten, en een lekkere boterham ging er wel in. Na de kennismaking met het groepje was het tijd voor quality time, waarbij de trampoline is ingewijd en de spelletjes uit de krat kwamen. Rond half 1 was het tijd voor de dagsluiting, hier hebben we het kamplied geoefend en dat ging al heel goed voor de eerste keer!

Om 11 uur was het voor de jongste tijd om naar bed te gaan en de oudere konden nog een snack kopen, maar rond half 1 was het ook voor hun tijd om naar bed te gaan.

Het was een geslaagde eerste dag!