Dat was dan de laatste volle dag, en wat een plezier hebben we gehad. De club kinderen begonnen de dag zingend in hun slaapkamer, en de TOV’ers hadden wat meer moeite om uit bed te komen 😉

We begonnen deze dag met samen ontbijten. En ik moet eerlijk zijn, er zaten zeker een aantal deelnemers met een mooi slaaphoofd in de zaal.

Na het ontbijt zijn we de dagopening gaan doen. Het ging vandaag over de zegen, met de boodschap dat de kinderen ook na kamp verder mogen met God.

Na de dagopening was het tijd voor het individuele veldspel, de laatste punten werden gescoord en dit zorgde ook voor een spannende uitslag. Na het veldspel hebben we quality time gehad met de kinderen, de spelletjes kwamen boven de tafel en iedereen was buiten aan het chillen. Na de quality time gingen we eten. Vandaag aten we gebakken aardappels, sperziebonen, hamburger, appelmoes en komkommer.

Na het eten was er stille tijd, we kijken er goed en mooi op terug hoe het afgelopen week is gegaan samen met de kinderen. Mooie en open gesprekken zijn er geweest. Echt heel mooi!

Na de stille tijd was het tijd voor het allerlaatste spel, we deden een 4kamp met water. Het was lekker warm buiten, dus dit werd dan ook afgesloten met een groot watergevecht! Toen kon iedereen drijfnat naar binnen om de slaapkamers op te ruimen 😉

Zodra de kamers opgeruimd waren, gingen we weer eten. Dit keer een lekker tomatensoepje en een broodje Beek kroket, wat hebben de kinderen daarvan genoten! Na het eten gingen we ons klaarmaken voor de bonte avond. Eerst namen we afscheid van alle 3de klassers, ze hadden een ontzettend leuk spel bedacht. We moesten allemaal spelletjes doen, om letters te verzamelen. Na alles verzameld te hebben kwam er een woord uit, namelijk: laatste jaar. Na het afscheid van de derde klassers deden we de dagafsluiting. Daarna gingen we verder met de bonte avond, in totaal hadden we 6 leuke stukjes. Tussendoor werden er plakken cake uitgedeeld en lekker drinken erbij.

Toen was het tijd voor het kampvuur, met heerlijke mini snacks. Daarna mocht de club nog even ontspannen, maar daarna was het toch echt tijd om naar bed te gaan.

Sommige tov’ers zijn nu nog wakker, met hen gaan we nog even gezellig kletsen. Daarna gaan we ook nog even slapen, morgen staat de wekker weer vroeg.


Tot morgen!