Welkom! Leuk dat je met ons meekijkt op de website van het zomerkamp. De voorbereidingen voor zomerkamp 2022 zijn alweer in volle gang. Regelmatig plaatsen we een berichtje op deze site, zodat je de voorbereidingen kunt volgen.

De aanmeldingen druppelen inmiddels binnen en afgelopen dinsdag, 15 maart, was de eerste kampvergadering. Het voltallige team van vrijwilligers was hierbij aanwezig en de sfeer zat er goed in.

Tijdens deze vergadering hebben we zomerkamp 2021 geëvalueerd en een eerste taakverdeling gemaakt voor zomerkamp 2022. Zomerkamp 2023 is al geboekt, tijdens de vergadering hebben we plannen gemaakt voor zomerkamp 2024. Het is belangrijk om op tijd een leuke locatie te boeken.

Gelukkig is het team van vrijwilligers compleet; de leiding bestaat dit jaar uit:
Alice Breen
Arie van de Pol
Arjan Blankespoor
Arjan Morren
Caroline Blotenburg
Elma Verhoeve
Evan van den Top
Gerlise van Luttikhuizen
Hendri van Luttikhuizen
Inge van de Bruinhorst
Lennard Verhoeve
Lize Hol
Pauline Visser
Rosalie van Duinen
Ruben Breen
William Roelofsen

Ouderavond
Afgelopen jaar hebben we kamp gehouden in onze eigen ‘bubbel’, mochten we geen bezoek ontvangen en kon de ouderavond helaas niet doorgaan. Tijdens de kampweek hebben we dit als zeer positief ervaren. In de week bespaarde het een hoop tijd, waardoor er meer tijd over bleef voor de deelnemers. Verder gaf het ook voor de deelnemers een bepaalde rust. Uiteraard hebben wij ook de signalen van het thuisfront opgevangen. De ouders vonden het toch wel erg lang, een hele week, wat wij ook goed begrijpen. Het is niet niks om je kind een week mee te geven.

Tijdens de vergadering hebben we de voor- en tegenargumenten gewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat we dit jaar wel een ouderavond organiseren. We proberen dit in een iets ander jasje te stoppen, zodat het in de week zelf nauwelijks tijd kost aan voorbereidingen. Volgend jaar zullen we opnieuw de voor- en tegenargumenten afwegen. Dan nemen we een besluit of we de ouderavond definitief een ‘doorstart’ geven.

Opgeven
Het opgeven voor zomerkamp kan nog even. Heb je het nog niet geregeld? Doe het dan uiterlijk woensdag 30 maart. Zorg dat je er bij bent, het belooft weer een leuke week te worden!