Vandaag brachten we op de kamplocatie door. De temperaturen beginnen hier aardig op te lopen en dat was vandaag wel te merken. Het kwik steeg tot een graadje of 35 en daarom hebben we bij de zeskamp zoveel mogelijk de schaduw of het water opgezocht. Sportservice Ede kwam vanmorgen ook weer langs met allerlei materiaal om ons met de zeskamp te helpen.

Uit Wekerom waren inmiddels een aantal dames gekomen om pannenkoeken te bakken, welke we tussen de middag op hebben gegeten. Ze waren overheerlijk!

’s Middags hebben we nog een zeskamp gespeeld, ook met schaduw en water. Aan het eind van de middag hebben we de groepsfoto’s gemaakt en onze slaapzaal opgeruimd. Als onze ouders langskomen moeten de slaapzalen natuurlijk wel schoon zijn!

De ouderavond trok veel bekijks en vloog voorbij. Als afsluiting werd er boter, kaas en eieren gespeeld tussen de leiding en een aantal ouders.

De avond werd beƫindigd met de avondsluiting en het dinsdagnachtspel, waarbij er allerlei opdrachten op de kamplocatie en in het bos gedaan moesten worden waaruit cijfers kwamen die nodig waren om uiteindelijk een code te kraken.