Gisteren zijn we begonnen met het houden van Stille Tijd. We dachten met elkaar na over Markus 4:35-41 waarin staat dat de discipelen bang worden als er een grote storm opkomt, terwijl Jezus ligt te slapen. We dachten ook na over onze eigen angsten. Deze hebben we opgeschreven en in een boot gestopt. Met de avondsluiting is hierop teruggekomen door op de boot stuurman Jezus te zetten. Bij Hem zijn we altijd veilig!

Overdag zijn we naar Het Kievitsveld gefietst. We hebben daar lekker gezwommen en leuke strandspelletjes gedaan. ’s Avonds stond er een bosspel op het programma waarbij de groepjes een postbode waren waarbij ze in 20 precies dezelfde brievenbussen een briefje moesten stoppen. Teveel briefjes leverden minpunten op. Ook konden er als bijverdienste goudstaven verdiend worden door te handelen. Moe maar voldaan zijn we allemaal gaan slapen.

Hieronder een aantal foto’s van deze dag.