Afgelopen zaterdag is de zomerkampleiding met elkaar op stap geweest in het kader van een stukje ’teambuilding’. Het thema van deze teambuilding was ‘dienen en gediend worden’. Zo kreeg iedereen een tasje mee met daarin iets om te kunnen delen en een envelop met daarin een opdracht.

Er was een mooie fietstocht uitgestippeld door onder andere het Roekelse Bos. Tussendoor stonden er een aantal opdrachten op het programma en af en toe was er ook een rustpauze ingelast. Hiervoor was de inhoud van de tasjes nodig. Zo zat in het ene tasje wat te drinken, had een ander tasje de bekers mee en bevatte een ander tasje weer een stuk touw die nodig was om in het bos een mini hut te kunnen bouwen.

Ook werd in groepjes met elkaar gedeeld of we liever een dienaar willen zijn of dat we liever gediend willen worden en hoe ver we daarin willen gaan.

De fietstocht werd afgesloten met een overheerlijke barbecue.

Wij beginnen al steeds meer in de stemming te komen. Jullie ook?